Priser, Test & Sidste Nye Om Mobiltelefoner & Tablets - Mobil.nu

OnePlus 10 Pro er en mobil, som både Apple og Samsung skal måle sig med, hvis de ikke skal køres agterud. Se vores test på video.

Teknologi, Telemarked & Samfund

Russiske soldater spreder ikke kun død og ødelæggelse i Ukraine, de stjæler også - f.eks. Apple-enheder, der kan spores med Find Min.

Du kan nemt og hurtigt komme i gang ved at oprette et ApS. Du kan læse mere om de forskellige fordele, som selskabsformen byder på her.

Teknologi, Telemarked & Samfund

TikTok-ejere ByteDance snuppede indhold fra Instagram og andre sociale medier for at skaffe brugere til ny app, lyder det fra tidligere ansatte.

Xiaomi 12 rammer plet med perfekt kombination af format, funktioner og pris. Læs vores store test af den nye mobil.

Google Docs kommer fremover med forslag til ordvalg, mere kortfattede sætninger og advarer også om upassende sprogbrug.

Operativsystemer, Android & iOS

Samtidig med ny brugerflade får Microsoft Your Phone navneforandring til Phone Link og nyt samarbejde indledes med Honor.

Xiaomi 12 Pro har rigtig gode specifikationer og vores test viser, at den også i praksis er forrygende god.

Mobilproducenterne er blevet bedre til at opdatere deres telefoner med Android i længere tid - se guide til dem, der gør det i længst tid.

Xiaomi 12 Pro og 12 kommer med de nyeste teknologier og hæver barren på blandt andet opladningshastighed - begge telefoner klar til Danmark.

OnePlus 10 Pro er så tæt på den perfekte mobil, som man kan komme med høj kvaltiet på skærm, kamera, batteri m.m. Læs test.

Du kan vinde et maleri af den kendte kunstner Kristian von Hornsleth, hvis du deltage i pop-up presale af den nye OnePlus 10 Pro.

Det sociale medie for virksomheder og professionelle, LinkedIn, huser masser af falske AI-genererede profil, der skal skabe buzz om virksomheder.

Google kan komme med en ny enhed i 2022, der både fungerer som Nest Hub smart display og en selvstændig tablet.

Teknologi, Telemarked & Samfund

Tidligere Microsoft-ansat mener, at Microsoft har brugt mindst 1,tiga milliarder kroner om året på bestikkelse i Mellemøsten og Afrika.

En god medieafspiller kan gøre selv dit smart tv endnu bedre og lettere at bruge. Vi forklarer om fordelene og guider til de bedste medieafspillere.

YouTube forsøger nu at udfordre Netflix, Disney+, Apple TV og HBO med gratis tv-serier og film - men for nu kun med gammelt indhold.

Google Wear OS 3 kommer i en ny version med Material Design a la Android 12. Pixel Watch kan blive først med helt ren Wear OS 3.

Ifølge læk justerer OnePlus på sin smartphone-taktik og kommer med hele seks nye modeller frem til september i år.

EU's Digital Markets Act skal sikre, at de store techselskaber ikke bliver for dominerende og selskaberne har nu opgivet at kæmpe imod.

Teknologi, Telemarked & Samfund

Elon Musks Starlink-satellitter hjælper Ukraines enhed af elitedroner med at ødelægge russiske tanks og lastbiler.

Google vil satse mere på tablets i fremtiden og nu vises bedømmelser af tabletapps - næste del handler om at gøre søgningen efter apps lettere.

Er det besværligt at skifte mobilabonnement? Det er faktisk let og kan give store besparelser.

Teknologi, Telemarked & Samfund

Ny rapport fra Check Point Research viser, hvordan private data fra over 2.000 forskellige apps kan tilgås af enhver med en browser.

Mange deler Netflix-abonnement med hinanden, men det vil Netflix nu forsøge at stoppe med et billigere dele-abonnement.

Google bekræfter nu, at Steam kommer til Chromebooks - hardware-krav kan dog udelukke mange af de populære billige laptops.

Hvilket mobilabonnement skal du vælge, hvis du til sommer skal rejse til udlandet - både inden for og uden for EU? Få et overblik over alle de bedste abonnementer med roaming.

Teknologi, Telemarked & Samfund

Den globale mangel på chips bliver snart endnu værre og det skyldes direkte den russiske invasion af Ukraine.

Google Fotos får bedre sløringsfunktion: Fremover kan man også sløre billeder med mad, dyr og andet - ikke kun personer.

OnePlus har fået certificering på en telefon med 160W opladning, hvilket vil kunne give fuld opladning på 8-9 minutter.

Familier kan spare rigtig mange penge på telefoni, tjenester og bredbånd ved at vælge de rigtige abonnementer til alle i husstanden. Se guide.

Har du altid undret dig over, hvordan man egentligt laver en app? Se, hvordan kreerer din egen app.

Lyd i ørene kan være afgørende for motivationen til at forlade sofaen og løbe en tur. Guide til fem af de bedste billige headset til træning.

Hvilke teleselskaber tilbyder musik i mobilabonnementer? Se komplet liste over mulighederne og se også, hvad du kan spare på musiktjenester.

Falck og TDC er gået i gang med teste transport af medicin, blod og mennesker og 5G bliver afgørende for successen.

Android 12L brugerfladen, der er tilpasset større skærme, kommer til enheder fra Samsung, Microsoft og Lenovo i løbet af 2022.

Telmore flekser med underholdningsmusklerne og er klar med Disney+ i flere af selskabets abonnementer.

Må processorkraften være med dig: iPhone SE 3 og iPad Air 2022 ligner to uhyre kraftfulde produkter fra Apple. Se priser og funktioner på begge modeller.

Helt gratis Spotify ud af det blå kan man ikke bare få, men man kan få tjenesten billigere via et mobilabonnement. Se her, hvor billigt det kan gøres.

Bruger man lidt tid på at undersøge mulighederne for telefoni, kan familier spare rigtig mange penge. Vi har gjort arbejdet for dig.

En alarm med videoovervågning kan bidrage til din tryghed, hvis du er væk hjemmefra med detaljeret dokumentation ved indbrud.

Apple Mac Studio rygtes at være ny Mac kecil, der bliver en hybrid mellem Mac mini og Mac Pro-computerne. Lancering kan ske i aften.

Redmi Note 11 Pro 5G kan ikke matche de dyreste premium-telefoner, men til prisen er den nærmest umulig at overgå. Test og aktuelle priser.

Teknologi, Telemarked & Samfund

Sony og Honda nye samarbejde om elbiler skal give markedet en ny elbil i løbet af 2025 - den forener det bedste fra de to selskaber.

Hvis du er mobilkunde hos tiga, kan det glæde dig at høre, at selskabet nu ruller 5G ud i 9 nye kommuner i Danmark - se hvilke her.

Hvilke energitrends bliver dominerende i 2022? AI og biobrændsel vil være en vigtig del af markedet for bæredygtig energi de kommende år.

Sidste års Galaxy S21-serie fra Samsung rasler ned i pris lige nu - køb den til dua.600 kroner under vejledende pris.

Kameraet er rigtig godt i den nye Sony Xperia Pro-I og generelt er det en glimrende telefon - men prisen er helt gak. Læs test af Xperia Pro-I.

Hvis du har et abonnement som privatperson på en musikstreamingtjeneste, så må du ikke bruge det til erhverv - se mulighederne her.

Test & anmeldelser af telefoner

Samsung Galaxy S22 og S22+ er begge fremragende telefoner, men de henvender sig til forskellige målgrupper. Test og dagsaktuelle priser.

Dansk Erhverv advarer danske virksomheder om, at de skal forvente flere russiske hackerangreb efter invasionen i Ukraine.

Nets er klar med Softpay, der er en ny løsning til betaling på mobilen.

Nokia kommer snart med to laptops, PureBook Laptops - og de bliver sat til salg i Danmark. Se funktioner og priser på de nye bærbare computere.

Samsung Galaxy S20 FE er nede i en pris, hvor den kan tryne selv de bedste mid-end telefoner til under tiga.000 kroner.

AirPods dua Pro kan få nyt design, sensorer til fitness tracking, tabsfri lyd og smart støjreducering, der deaktiveres, når den genkender stemmer. Rygter og pris.

Hvis du bruger rigtig meget data på din kendaraan beroda empat, kan CBB's nye tilbud på 200 GB data abonnement til 149 kroner være aktuelt for dig.

Hvis du er træt af de besværlige mobilnummer, kan du købe et såkaldt guldnummer, der er let at huske. Se de billigste guldnumre hos teleselskaberne.

Comments

Popular posts from this blog

Mobiltelefonok Az Árukeresőn

Rental Sewa Kendaraan Beroda Empat Dirgantara Rental

Rental Mobil Murah 2022 Mobil Lepas Kunci Atau Dengan Sopir